top of page

Om

EnMatilda pyssel och vinyl är en enskild firma med fokus på specialtillverkade vinyltryck så som textiltryck och dekaler, även lite färdiga produkter så som skyltar, isskrapor, tygkassar och kläder. Företaget startade i februari 2017 och är godkänt för F-skatt.

Jag som driver EnMatilda pyssel och vinyl heter Matilda och en av mina hobbies är att göra vinyltryck, vilket du hittar här i shoppen.

Vinyltryck är för mig en fantastisk produkt med så många möjligheter och just där började mitt intresse. Jag hade sett så fina dekaler i pyssel grupper och ville också tillverka likadana men efter ett tag så insåg jag att halva huset var fullt av dekaler så jag blev ju bara tvungen till att dra igång en liten verksamhet.

Där efter har det blivit både dekaler, textiltryck och färdiga produkter av olika slag. Jag tycker inte bara om att producera era odrar utan även att fint paketera dem och särskilt att ha kontakt med er och få ta del av alla era ideér och projekt. Har du någon ide? Tveka inte på att höra av dig.

Vad hittar jag på annars då?

Jag jobbar som förskollärare och jag tycker om att umgås med familj och vänner. Tycker om att vara ute i naturen, sy, baka och hitta på alla möjliga tokigheter.

IMG_2984.JPG
bottom of page